ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού” εκ των μαστροπών της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

Μέλος της "Κιβωτού" εκ των μαστροπών της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

Νέες υποθέσεις βιασμών ανηλίκων προκαλούν σοκ. Αρχικά είναι αυτή της Ηλιούπολης, με κατηγορούμενο έναν προπονητή Τae Kwon Do στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για έναν 44χρονο, παντρεμένο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος προπονούσε κορίτσια σε τοπικό αθλητικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατά την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι ο προπονητής Α.Δ. από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στο σπίτι του σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος των κοριτσιών.

Οι πράξεις ήταν ιδιαίτερα βάναυσες για τα ανήλικα θύματά του. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι και βίασε τουλάχιστον πέντε κορίτσια, τα οποία σήμερα έχουν ενηλικιωθεί. Ερευνάται η συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες πράξεις εις βάρος άλλων ανήλικων αθλητριών, τόσο κατά το παρελθόν όσο και σήμερα, καθώς εξακολουθεί να προπονεί τμήματα παιδιών, διαφόρων ηλικιών. Ο 44χρονος προπονητής συνοδεύει παιδιά σε αγώνες Τάε Κβον Ντο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σοκ από την υπόθεση της Νέας Σμύρνης

Σε μία άλλη υπόθεση που απασχολεί την δημοσιότητα, πρώην τρόφιμος της “Κιβωτού του Κόσμου”, ο Ελλάδιος, είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δεύτερος 24χρονος εκ των συλληφθέντων που κατηγορείται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, είναι ο Ελλάδιος, ο οποίος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές, αρχικά εναντίον του πατέρα Αντωνίου, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και έγινε από τους κυριότερους υπερασπιστές του.

Ο 24χρονος, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έρχεται για άλλη μία φορά στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για αποτρόπαιες και ανατριχιαστικές πράξεις. Είναι αυτός που βρίσκονταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με τον Ταχίρ και έναν ακόμα 23χρονο Γεωργιανό, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, όπου η 14χρονη κακοποιήθηκε για άλλη μία φορά.

Ο Ελλάδιος φέρεται να βιντεοσκοπούσε μαζί με τον Ταχίρ τις ανατριχιαστικές πράξεις του Γεωργιανού και μάλιστα, υλικό από αυτή τη βραδιά κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές. Σε συζήτηση που είχε με τον Ταχίρ, στο Instagram, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής: «Gia doulia pame», «Na milisoume shn antzi», «Gia vizita». Πληροφορίες μέσων ενημέρωσης θέλουν την ανήλικη να μην συνεργάζεται με τις αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι