ΣΧΟΛΙΟ

Σαρία και στο κέντρο της Αθήνας!

Σαρία και στο κέντρο της Αθήνας!

Στιγμές φρίκης έζησε ένα 17χρονο κορίτσι στα χέρια του πατριού και της ίδιας της μητέρας της, οι οποίοι την ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να την πνίξουν με ένα μαξιλάρι. Για ποιο λόγο; Επειδή, άκουσον άκουσον, δεν επιθυμούσε να παντρευτεί τον 40χρονο άνδρα που της προξένευαν! Η φρικτή αυτή ιστορία δεν συνέβη ούτε στην Σαουδική Αραβία, ούτε στο Αφγανιστάν των Ταλιμπάν, ούτε σε κάποια άλλη ισλαμική χώρα που εφαρμόζει την Σαρία.

Συνέβη σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, στο κέντρο της Αθήνας και αφορά μία οικογένεια μουσουλμάνων μεταναστών. Ευτυχώς, ο πατριός και η μητέρα της κοπέλας, που ήθελαν να επιβάλλουν στο παιδί τους το νόμο της Σαρία, έχουν πλέον συλληφθεί από τις αρχές και το κορίτσι παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Εάν ο όρος γυναικοκτονία, που ακούμε τελευταία όλο και συχνότερα, περιγράφει τις δολοφονίες γυναικών από συζύγους, συντρόφους ή συγγενείς, με βασικό τους κίνητρο τα πατριαρχικά συμπλέγματα που θέλουν την γυναίκα “κτήμα” τους, η υπόθεση στην Κυψέλη είναι μία κλασική περίπτωση απόπειρας γυναικοκτονίας όχι για λόγους ζήλιας, αλλά για λόγους πατριαρχικών και θρησκευτικών αντιλήψεων.

Διότι, αφού αναφερόμαστε σε αντιλήψεις περασμένων δεκαετιών (ακόμα και αιώνων) που οπλίζουν τα χέρια των επίδοξων γυναικοκτόνων, τι να πούμε για το Ισλάμ, που είναι γνωστές και μη εξαιρετέες οι θέσεις του για τον ρόλο της γυναίκας. Δεν προκαλεί εντύπωση (σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega που αποκάλυψε την υπόθεση) ότι ο 53χρονος πατριός του κοριτσιού είναι φανατικός μουσουλμάνος.

Βέβαια, δεν αναμένεται να δούμε κάποια αντίδραση από τους γνωστούς δικαιωματιστές, κατά τα άλλα λαλίστατους για τα δικαιώματα των γυναικών (και πολύ σωστά). Αυτοί περιέργως σιωπούν όταν οι δράστες είναι μουσουλμάνοι! Θυμόμαστε, δεν βρήκαν να πουν ούτε μία λέξη συμπάθειας στην φρικτή υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό μιας εγκύου από Πακιστανούς στον Άγιο Παντελεήμονα! Και να πούμε πως τα περιστατικά είναι ένα και δύο;

Τον περασμένο Ιούλιο μία νεαρή μουσουλμάνα είχε ξυλοκοπηθεί στην πλατεία Βάθης από μία αυτοαποκαλούμενη “αστυνομία της Σαρία”, η οποία είναι κοινό μυστικό πως δρα εδώ και χρόνια στο κέντρο της Αθήνας! Το γεγονός ότι η πλειονότητα των μουσουλμάνων μεταναστών θεωρεί πως δεν ζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα οφείλει να προβληματίσει το πολιτικό σύστημα, ειδικά τις ελίτ που θέλουν να μεταβάλλουν την ελληνική κοινωνία σε πολυπολιτισμική, μέσω της ουτοπικής “ενσωμάτωσης” μουσουλμανικών πληθυσμών.

Να το πω απλά, ζουν στην κοσμάρα τους. Νομίζουν ότι αυτό που “καίει” τους μουσουλμάνους μετανάστες είναι να “ενσωματωθούν”! Καλό να πάρουν μαθήματα από τον Εμμανουέλ Μακρόν, που αν και προέρχεται από αυτές ακριβώς τις ελίτ (είναι γνωστό πως είναι “παιδί” των Ρότσιλντ) έχει ξεκινήσει εκστρατεία κατά του παράλληλου κράτους που επιδιώκουν να οικοδομήσουν μουσουλμάνοι μετανάστες στην Γαλλία.

Σαν να τους ακούω: αυτά είναι “ρατσισμός”, “ξενοφοβία”, “ισλαμοφοβία”… Τι έχουν, όμως, να πουν σε αυτό το 17χρονο κορίτσι και σε όλες αυτές τις μουσουλμάνες μετανάστριες, τις κατ’ εξοχήν ευάλωτες στην πατριαρχία και την καταπίεση, που οι ιστορίες τους μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι