ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Και για ληστεία είχε απασχολήσει τις αρχές ο 18χρονος αδελφοκτόνος – Τί λέει η μητέρα

Άγρια δολοφονία στα Πατήσια - Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου άνδρα και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας 18χρονος τραυμάτισε βαριά με μαχαίρι τον 16χρονο αδερφό του, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον 18χρονο αφότου έλαβαν καταθέσεις από όσους βρίσκονταν τη στιγμή του συμβάντος στο διαμέρισμα της οικογένειας. Σύμφωνα με την μητέρα των δύο παιδιών, τη γιαγιά τους και μια φίλη του 18χρονου τα δύο αδέρφια φέρονται να καβγάδισαν για μία μπλούζα.

Στον τόπο της τραγωδίας έφτασε άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο 16χρονο στο νοσοκομείο. Ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά τη διάρκεια του καβγά η μητέρα τους μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και τότε ο 18χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και χτύπησε τον αδερφό του στο στήθος.

Πλέον αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης. Eις βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφοκτόνος είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ληστεία και ήταν γνώριμος στην γειτονιά για την παραβατική συμπεριφορά του. Τα δύο αδέρφια είχαν καυγαδίσει άγρια ξανά στο παρελθόν και είχε κληθεί η αστυνομία.

Τί λέει η μητέρα

«Τσακώθηκαν για μία μπλούζα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα του 18χρονου που σκότωσε τον 16χρονο αδερφό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. «Το ένα μου το παιδί πέθανε και το άλλο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή», είπε η μητέρα των δύο αγοριών στο Mega ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δεν είναι εγκληματίας, είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας, από τη δικαιοσύνη και την κοινωνία» πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορείτε εσείς να το καταδικάσετε. Πρέπει να είσαστε επιεικής σαν κοινωνία και πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν ανάγκη και όχι να τα στοχοποιείτε». «Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα. Αυτή ήταν μία κακή στιγμή» ανέφερε ακόμη η μητέρα των δύο παιδιών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι