ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπαραγμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στην αναγνώριση των νεκρών

Ένας σοβαρά τραυματίας από σύγκρουση μοτοσικλέτας με ΙΧ στην Αθηνών - Σουνίου

Ανείπωτος είναι ο σπαραγμός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έχουν μεταφερθεί οι σοροί των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος που έγινε κοντά στα Τέμπη. Συγγενείς των θυμάτων περιμένουν μπροστά στην είσοδο του νεκροτομείου προκειμένου να ενημερωθούν για την τύχη των δικών τους, με φωτογραφίες στα χέρια, ενώ η διαδικασία μπορεί να πάρει αρκετές ώρες, καθώς σε πολλά θύματα θα χρειαστεί τεστ DNA.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχουν συρρεύσει πρώτοι οι κάτοικοι της πόλης που είχαν συγγενικά τους πρόσωπα στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία προς Θεσσαλονίκη, φοιτητές που είχαν φύγει για το τριήμερο της Αποκριάς και επέστεφαν χθες το βράδυ. Οι συγγενείς τους στέκουν αμίλητοι στην πίσω πλευρά του Νοσοκομείου όπου βρίσκεται η Ιατροδικαστική.

Ψυχολόγοι της Αστυνομίας

«Αυτή την ώρα συνεχίζεται η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των σορών που έχουν μεταφερθεί από το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, και με τη διαδικασία της λήψης DNA, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών μπορούν να κατευθυνθούν προς τα ξενοδοχεία που έχουν διατεθεί», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, στη νεότερη ενημέρωση για την τραγωδία στα Τέμπη. Επίσης, η κυρία Δημογλίδου υπενθύμισε ότι εκτός από τους ψυχολόγους που βρίσκονται από το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, έχει συσταθεί ομάδα ψυχολόγων από την τηλεφωνική γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 και καλεί τους συγγενείς και τις οικογένειες θυμάτων και τραυματιών, προκειμένου να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

Όσον αφορά τη διαμονή συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών σε ξενοδοχεία, η εκπρόσωπος ανέφερε ότι μπορούν να καλούν τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, 2410-683175 και 76, που λειτουργούν ήδη για την παροχή πληροφοριών για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για όσους έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx