ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των 6 δολοφονηθέντων – Σύλληψη-θρίλερ Τούρκου

Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των 6 δολοφονηθέντων – Σύλληψη-θρίλερ Τούρκου

Το σπίτι που φέρεται να χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι 6 αλλοδαποί που δολοφονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα έχει εντοπιστεί από τις αρχές και είναι πολύ κοντά στο σημείο δολοφονίας τους. Φαίνεται πως οι εκτελεστές εντόπισαν το σπίτι και τους περίμεναν σε κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι έξι νεκροί του μακελειού στην Λούτσα είναι συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, που εκτελεί “συμβόλαια θανάτου” με μοτοσικλετιστές εκτελεστές. Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα, αποδίδουν το μακελειό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και αναφέρουν πως τα θύματα είναι Τούρκοι πολίτες, κουρδικής καταγωγής. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δεκάδες κάλυκες από σφαίρες. Τα νεότερα στοιχεία λένε πως η ομάδα των 6 δολοφονημένων στην Λούτσα, ετοιμαζόταν να φύγει από τη χώρα μας και γι’ αυτό και επέβαιναν έξι άτομα στο παλιό μπλε Ford, με τις βαλίτσες τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γνώριζαν ήδη πως έχει σφραγιστεί σε βάρος τους συμβόλαιο θανάτου το οποίο και τελικά εκτελέστηκε.

Σύλληψη-θρίλερ στο Βενιζέλος

Το άγριο φονικό στη Λούτσα έχει ενεργοποιήσει τις αρχές που αναζητούν τους δράστες. Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας στη σύλληψη ενός Τούρκου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος που πήγαινε στην Μυτιλήνη έφερε πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες και τέσσερις σφαίρες (9 χιλιοστών) ενώ ερευνάται η σύνδεσή του με το χθεσινό αιματηρό περιστατικό.

Η χθεσινή επίθεση, αποδίδεται από την αστυνομία πιθανώς σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μαφιόζικου τύπου και τα θύματα εικάζεται ότι είναι τουρκικής καταγωγής (όχι αλβανικής όπως έφεραν οι αρχικές εκτιμήσεις) που είχαν γαλλικά διαβατήρια, πιθανώς πλαστά, ενώ επέβαιναν σε όχημα με πλαστές γερμανικές πινακίδες. Από το σημείο της αιματηρής επίθεσης η αστυνομία περισυνέλλεξε δεκάδες κάλυκες, αλλά δεν βρέθηκε όπλο. Τέσσερα από τα θύματα της επίθεσης βρέθηκαν εντός του οχήματος, το οποίο έφερε πλαστές ξένες πινακίδες, και δύο έξω από αυτό.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. συγκεντρώνει υλικό από κάμερες στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία για τους δράστες αλλά και να χαρτογραφήσει πώς έφτασαν στο σημείο και πώς διέφυγαν. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το newsit.gr αποκάλυψε σήμερα και ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο κατέγραψε κάτοικος της Λούτσας που άκουσε με τρόμο τους πρώτους πυροβολισμούς της μαζικής δολοφονίας. Σε αυτό ακούγονται οι πυροβολισμοί να πέφτουν βροχή για 40 δευτερόλεπτα. Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν 60 κάλυκες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι