Ανατροπή με την ταυτότητα των θυμάτων του μακελειού στην Λούτσα

Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των 6 δολοφονηθέντων – Σύλληψη-θρίλερ Τούρκου

Μακελειό με έξι νεκρούς σημειώθηκε στην Λούτσα, όπου άγνωστοι εκτέλεσαν με 25 σφαίρες έξι άτομα. Φαίνεται πως τα θύματα έπεσαν σε ενέδρα θανάτου. Η Αστυνομία αναζητά μια μοτοσικλέτα και ένα μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να έχουν διαφύγει οι δράστες. Όμως φαίνεται να σημειώνεται ανατροπή με την ταυτότητα των θυμάτων.

Συγκεκριμένα, αν οι πρώτες έφεραν τα θύματα να είναι αλβανικής καταγωγής, νεότερες φέρουν τα θύματα να ήταν Τούρκοι και να είχαν στην κατοχή τους ταυτότητες άλλης χώρας (γαλλικές). Βέβαια η έρευνα των Αρχών για την πλήρη ταυτοποίηση τους βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποια στοιχεία ταυτοποίησης που φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή των θυμάτων είναι γνήσια ή πλαστά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αραφήνος, κοντά στην συμβολή με την οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα. Οι πυροβολισμοί έπεσαν σε αυτοκίνητο με πλαστές γερμανικές πινακίδες  όπου βρέθηκαν πέντε νεκροί και ένας ακόμη άνδρας επίσης νεκρός, έξω από το όχημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsit.gr το αιματηρό περιστατικό έγινε σε συνάντηση δυο συμμοριών, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, την ώρα που συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες, με τον οδηγό να τρέχει, αλλά να μην προλαβαίνει να μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέφτει νεκρός. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών να συνδέεται με εμπόριο ναρκωτικών.

«Τους ακούσαμε τους πυροβολισμούς» λέει στο protothema.gr κάτοικος της περιοχής. Ωστόσο, κανείς δεν πήγε αμέσως στο σημείο, λόγω φόβου. «Δεν πήγαμε κατευθείαν εκεί γιατί εντάξει, πιθανώς τρομοκρατηθήκαμε», εξήγησε, προσθέτοντας ότι με βάση τις ριπές φάνηκε σαν να ήταν αυτόματο. «Ήταν πολύ γρήγορο», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήταν αδύνατον να μετρήσει πόσες σφαίρες έπεσαν. «Οι πυροβολισμοί κράτησαν για πολλή ώρα, δεν ξέρω πώς και ήταν πολύ γρήγορο. Και πρέπει να ήταν και από τις δύο πλευρές η ανταλλαγή πυροβολισμών. Προφανώς τρομοκρατηθήκαμε, δεν τολμήσαμε να πλησιάσουμε στο σημείο από την αρχή», είπε.

Στο σημείο μετέβη το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό το οποίο φέρεται επιβεβαίωσε πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 25 κάλυκες, που μεταφέρονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση, από πιστόλι 9 χιλιοστών και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήθηκε πάνω από ένα όπλο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι