ADVERTORIAL

Το Fygamediakopes.gr σας παρουσιάζει νέο τρόπο για την οργάνωση των διακοπών σας

Το Fygamediakopes.gr σας παρουσιάζει νέο τρόπο για την οργάνωση των διακοπών σας

Πλησιάζει το καλοκαίρι και πολλοί από εμάς ανυπομονούμε να περάσουμε ημέρες ξεκούρασης σε κάποιο όμορφο νησί ή σε μια μαγευτική πόλη στο εξωτερικό, αλλά για μερικούς, ο προγραμματισμός των διακοπών μπορεί να είναι μια απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία που προκαλεί άγχος. Για να κάνουμε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά μας, χρειάζεται να οργανώσουμε πολλά πράγματα, όπως η επιλογή καταλυμάτων και δρομολογίων, το πακετάρισμα των ρούχων και η ρύθμιση διαφόρων εκκρεμοτήτων και όταν πρόκειται για μεγάλα groups ή οικογένειες, ο συντονισμός μεταξύ των ατόμων, μπορεί να φαίνεται σαν ένας άλυτος γρίφος.

Σε όλη αυτή την κατάσταση χρειάζεται να αναλογιστούμε και το κόστος των διακοπών, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για μερικούς. Αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές για πτήσεις, ξενοδοχεία, δραστηριότητες και εκδρομές απαιτείται αρκετή προσπάθεια και χρόνος, κάτι το οποίο για μερικούς από εμάς απλώς δεν υπάρχει. Επιπλέον, το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής από μόνα τους μπορεί να εκτινάξουν τελείως τον προϋπολογισμό σας.

Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχει ένα τουριστικό γραφείο που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά τις διακοπές σας. Η online πλατφόρμα του fygamediakopes.gr προσφέρει υπηρεσίες κρατήσεων για πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε πολύ χαμηλότερες τιμές από αυτές των άλλων πλατφορμών. Αυτό είναι εφικτό γιατί δεν χρεώνεται καμία προμήθεια στους χρήστες και στο τελικό ποσό που πληρώνουν, δεν περιλαμβάνεται κάποιο επιπλέον κρυφό κόστος. Συνεπώς, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε φθηνές τιμές και να κλείσετε ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια και να νοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει καμία έκπτωση στην ποιότητα της υπηρεσίας που θα είχατε αν κάνατε τις κρατήσεις μέσω κάποιας άλλης εφαρμογής.

Για να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές σε εισιτήρια και ξενοδοχεία, απλώς γίνετε μέλος στο fygamediakopes.gr και αγοράστε τη συνδρομή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η πλατφόρμα παρέχει διαφορετικά πακέτα συνδρομής που θα σας εξασφαλίσουν τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε καταλύματα. Και όταν λέμε τις χαμηλότερες τιμές, το εννοούμε! Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο site τους ή στην σελίδα τους στο facebook και θα καταλάβετε.

Εκεί θα δείτε κρατήσεις μελών και πόσο φθηνότερα μπορεί να κλείσει κάποιος με το fygamediakopes συγκριτικά με άλλες πλατφόρμες. Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκαμε μια ευκαιρία σε ένα προορισμό που θέλαμε να επισκεφτούμε εδώ και καιρό και που δεν έπρεπε να πάει χαμένη: 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Mama Shelter Prague στην Πράγα. Κόστος διαμονής 387€ στο fygamediakopes και 688€ στο booking.

Κι επειδή ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, εννοείται ρίξαμε μια ματιά και σε άλλες ανταγωνιστικές ιστοσελίδες. Τελικά ήταν αλήθεια! Για το ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο ξενοδοχείο, τις ίδιες ημερομηνίες, με τις ίδιες παροχές, για το σύνολο της διαμονής η τιμή ήταν 301€ πιο φθηνή στο fygamediakopes.gr! Δεν είναι απίστευτο; Και για του λόγου το αληθές, εμείς ολοκληρώσαμε την εγγραφή μας και κάναμε κράτηση. Όλα ήταν άψογα, η διαδικασία της κράτησης δεν διέφερε σε τίποτα με τις άλλες πλατφόρμες εκτός βέβαια από την τιμή που ήταν πολύ πιο φθηνά!  Σε μία μόνο κράτηση εξοικονομήσαμε 301€ ενώ δώσαμε 59€ για την 6μηνη συνδρομή. Και έπεται συνέχεια εννοείται γιατί η κάρτα μέλους έχει απεριόριστη χρήση.

Για να εγγραφείτε, η διαδικασία είναι πολύ απλή: συνδέεστε στην ιστοσελίδα, επιλέγετε το πακέτο συνδρομής που σας ενδιαφέρει, πληρώνετε το ποσό και είστε έτοιμοι. Τώρα μπορείτε να οργανώσετε μια γρήγορη εκδρομή ή να κανονίσετε εκείνο το ταξίδι που ονειρεύεστε καιρό! Με μια φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, το ασφαλές σύστημα πληρωμών και την ομάδα υποστήριξης πελατών, το fygamediakopes.gr σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του προγραμματισμού των διακοπών, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να απολαύσετε το ταξίδι σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας! Φυσικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και τηλεφωνική κράτηση, με τη βοήθεια ενός εκπροσώπου της πλατφόρμας, ο οποίος είναι σε θέση να λύσει όλες σας τις απορίες και να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση.

Στο fygamediakopes.gr γνωρίζουν καλά ότι ο προγραμματισμός των διακοπών δεν είναι απλή υπόθεση και μπήκαν στη ζωή μας για να κάνουν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη και χωρίς άγχος. Παρέχουν ένα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι διακοπές σας θα είναι αξέχαστες! Τι περιμένετε λοιπόν; Ξεκινήστε να ετοιμάζετε σήμερα τις διακοπές σας με το fygamediakopes.gr, εκεί όπου η χαλάρωση και η περιπέτεια ξεκινούν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι