ΣΧΟΛΙΟ

Το τερμάτισαν οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” – Απήγαγαν διευθυντή σχολείου!

Το τερμάτισαν οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” – Απήγαγαν διευθυντή σχολείου!

Αν νομίζετε πως με τους αρνητές της απογραφής τα είχαμε δει όλα, λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω! Δεν πίστευαν στα μάτια τους σήμερα μαθητές και καθηγητές Γυμνασίου στην Πιερία, όταν είδαν τους αυτοαποκαλούμενους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” να… περνούν χειροπέδες και να “συλλαμβάνουν” τον ίδιο τον διευθυντή του σχολείου!

Ευτυχώς ο άνθρωπος είναι καλά, με εξαίρεση κάποιες εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες και την λαχτάρα που πήρε στα χέρια των “Θεματοφύλακων του Συντάγματος”, μίας  αλλοπρόσαλλης οργάνωσης αρνητών του κορονοϊού και των υγειονομικών μέτρων προστασίας. Πολλά μέλη τους ανήκαν στην διαβόητη οργάνωση “Ελλήνων Συνέλευση”, του προφυλακισμένου πλέον αρχιαπατεώνα, Αρτέμη Σώρρα.

Άραγε, θυμόμαστε ποια ήταν η αφορμή που σήμανε το τέλος της δράσης του Σώρρα, του ανθρώπου που θα “μηδένιζε” το ελληνικό χρέος, με τα περίφημα 600 δισ. που διακήρυττε πως διέθετε, ακόμα και σε τηλεοπτικές εκπομπές πανελλήνιας εμβέλειας; Ήταν η άγρια δολοφονία με μαχαίρι μίας ψυχιάτρου, μέλους της οργάνωσης “Ελλήνων Συνέλευση”, από το νούμερο δύο της οργάνωσης και άτυπου υπαρχηγού του Σώρρα, ο οποίος θεωρούσε την άτυχη γυναίκα δυνάμει ανταγωνιστή του! Όπως είχε καταγγείλει ο δημοσιογράφος Ελευθέριος Ρήνος που παρακολουθούσε καιρό την δράση του Σώρρα, «αν η Δικαιοσύνη τον είχε σταματήσει, η ψυχίατρος θα ήταν ακόμα ζωντανή».

Και επειδή, όπως ακριβώς με την οικονομική κρίση έτσι και με την πανδημία, ο κόσμος είναι “στα κάγκελα” και πολλοί συνάνθρωποι μας στρέφονται σε αυτόκλητους μεσσίες, οι οργανώσεις των οποίων δρουν ως σέχτες φανατικών ζηλωτών, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι την παλαβή αντιποίηση αρχής, στην οποία προβαίνουν οι αυτο-αποκαλούμενοι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”.

Προφανώς το φαινόμενο των αρνητών δεν είναι μόνο ελληνικό. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν οργανώσεις και κινήματα αρνητών του κορονοϊού, από όλα έχει ο μπαξές! Ανθρώπων που ακόμα και όταν νοσούν, ακόμα και όταν βρίσκονται ένα βήμα πριν τον θάνατο παραμένουν αμετανόητοι αρνητές, βλέποντας στην πανδημία, μία “σκηνοθεσία” του… Μπίλ Γκέιτς και δεν ξέρω εγώ ποιου άλλου!

Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν περάσει σε άλλη πίστα με τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, οι οποίοι έχουν το δικό τους… “Υπουργείο Θεραπειών” για τον κορονοϊό (με σπρέι και μαντζούνια!) και υποστηρίζουν ότι εναλλακτικό νόμισμα μπορεί να είναι ακόμα και οι… πέτρες. Ναι, έχουν πει και τέτοια! Όταν, όμως, φτάνουμε να έχουμε απαγωγές δημοσίων λειτουργών από ανθρώπους που κυκλοφορούν με στολές αστυνομικών και υποκαθιστούν τις κρατικές αρχές, τα πράγματα σοβαρεύουν και μάλιστα πάρα πολύ. Γιατί και τον Σώρρα στην αρχή στην πλάκα τον πήραμε, μία “πλάκα” που οδήγησε τελικώς σε μία τραγωδία…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι