ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τσιμέντωμα γυναίκας: Ρεπόρτερ μίλησε με τον δράστη που η Ιντερπόλ ακόμη ψάχνει!

Τί ισχυρίζεται ο Ρουμάνος που κατηγορείται για το τσιμέντωμα της γυναίκας του

Μπορεί η Interpol να εξακολουθεί θεωρητικά να αναζητεί τον βασικό ύποπτο για το φόνο ή το τσιμέντωμα της άτυχης Ρουμάνας στην Κυπαρισσία, αλλά οι δημοσιογράφοι τον βρήκαν και πριν από μια εβδομάδα αλλά και σήμερα. Σε συνέντευξή του υποστηρίζει ότι είναι αθώος και δεν κρύβεται.

Συγκεκριμένα, μίλησε σήμερα μαζί του ρεπόρτερ του Alpha. Ο 38χρονος, που σπανίως σηκώνει το κινητό του, το οποίο σημειωτέον δεν έχει αλλάξει, και άρα μπορεί να εντοπισθεί μέσω αυτού, είπε ότι το τηλέφωνό του λειτουργεί κανονικά και ότι απλά κάποιοι του το έχουν μπλοκάρει. «Δεν ξέρω τι παίζει με το κινητό», είπε σε άψογα ελληνικά. «Άλλοτε μένει από μπαταρία και ίσως το έχουν μπλοκάρει άλλοι».

Όμως “τι παίζει” με το φόνο; Σκότωσε την σύντροφό του και την έθαψε κάτω από τσιμέντο ή η γυναίκα πέθανε από άλλα αίτια και εκείνος την έθαψε για να μην τον υποψιαστούν για φόνο; Ο ιατροδικαστής δυστυχώς δεν μπόρεσε να διακριβώσει την αιτία θανάτου, καθώς η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη. Βρέθηκε σε εμβρυική στάση και γυμνή, θαμμένη σε μισό μέτρο βάθος, όταν η νέα ιδιοκτήτρια  του εγκαταλελειμμένου ακινήτου, είδε διαφορετικό χρώμα στο τσιμέντο κοντά σε ένα τοίχο και επειδή φούσκωνε, θέλησε να κάνει επισκευές.

Στο σπίτι όπου βρέθηκε η σορός, ζούσε τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι. Σημειωτέον ότι προ ετών είχε πεθάνει και η προηγούμενη σύντροφος του Ρουμάνου –εκείνος ο θάνατος είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια. Πάντως υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τον καθιστουν ύποπτο, όπως το γεγονός ότι τον Φεβρουάριο είχε αγοράσει σακιά με τσιμέντο που υποστηρίζει ότι τα χρειαζόταν για μερεμέτια στη δουλειά του.

Στο ερώτημα γιατί όταν διέφυγε στο εξωτερικό τηλεφωνούσε σε Ρουμάνο φίλο του στην Κυπαρισσία και τον ρωτούσε αν τον ψάχνει η αστυνομία, είπε ότι ενδιαφερόταν για το σπίτι του επειδή το είχαν διαρρήξει δυο φορές στο παρελθόν. Η γυναίκα είχε ταφεί πριν από 5-6 μήνες κατά τη γνώμη του ιατροδικαστή.

Ερωτήματα και υποψίες

Οι συγγενείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της από τον Μάιο αλλά την αναζητούσαν, όπως λένε, από τον Φεβρουάριο. Ήταν 42 ετών και είχε τρία παιδιά. Ζούσε στην Ελλάδα από τα 22 της χρόνια. «Ήταν μια δυστυχισμένη γυναίκα που είχε μπλέξει. Ο πρώτος σύντροφός της την πρόδωσε και ο δεύτερος την σκότωσε», είπε η αδελφή της, που ήρθε στην Ελλάδα για να φροντίσει για την ταφή της νεκρής.

Η ίδια είπε ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με το θύμα από το Φεβρουάριο και δεν μπορούσε. Είπε επίσης ότι ο Ρουμάνος με τον οποίο συγκατοικούσε το θύμα, έφυγε από την Ελλάδα αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας. Ήδη έλεγε ότι κατά τις πληροφορίες της, ο ύποπτος κινείται μεταξύ Ρουμανίας και Ολλανδίας. Ο Ρουμάνος υποστήριξε ότι είχαν χωρίσει από τον Ιανουάριο.

Ο 38χρονος με τον οποίο συζούσε στην Κυπαρισσία ήταν αλκοολικός, είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα και χειροδικούσε. Όπως είπε ο ίδιος «ναι, όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά δεν έφτασα να τη σκοτώσω». Υποστήριξε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε και ότι ο ίδιος πίστευε ότι είχε φύγει με κάποιον άλλο άνδρα. Επέμεινε ότι ο ίδιος δεν έφυγε για να γλιτώσει από τις διώξεις που φοβόταν, αλλά ότι πήγε για δουλειά στη Ρουμανία με μια άλλη Ρουμάνα, τη νέα του σύντροφο.

Εκεί, όπως είπε, δεν βρήκαν καλή δουλειά και έφυγαν για την Ολλανδία όπου τώρα εργάζονται σε μεταποιητική βιομηχανία ως εργάτες. «Εγώ δεν κρύβομαι, κανείς δεν με ψάχνει, εδώ είμαι», είπε. Στις 3 Σεπτέμβρη είχε ξαναμιλήσει με δημοσιογράφο και είχε υποστηρίξει ότι την άτυχη Μόνικα Γκιούς την σκότωσαν Ρομά και ότι αυτοί την έθαψαν στην αυλή του για να τον μπλέξουν. Στο ερώτημα γιατί δεν δείχνει στενοχωρημένος με τον φρικτό της θάνατο, απάντησε: «Να κάθομαι να κλαίω τσάμπα; Εγώ την αγαπούσε κι αυτή γυρνούσε…», κάτι που υποδηλώνει ίσως και το κίνητρο του φόνου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι