ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βιασθείσα στα 11 της, δολοφονημένη στα 17 – Η σπαρακτική ιστορία της Νικολέτας

"Προσέλαβε τον Μωάμεθ και την σκότωσα" – Προφυλακίστηκε ο Πακιστανός

Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό των αρχών, για να εντοπιστεί ο 21χρονος Πακιστανός, βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, με την οποία διατηρούσε σχέση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η οικογένεια του 21χρονου φέρεται να έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο, με τον ύποπτο να εμφανίζεται πρόθυμος να παραδοθεί. Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες σε σπίτια που διαμένουν ομοεθνείς του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο νεαρός είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί. Ισχυρίστηκε πως η κινητοποίηση των αρχών είναι τέτοια, που δεν μπορεί να διαφύγει στο εξωτερικό, υπολογίζοντας στην βοήθεια ομοεθνών του. Οι πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ θέλουν το νεαρό ζευγάρι να είχε συχνούς καυγάδες. Η 17χρονη φέρεται να επεδίωξε να χωρίσει από τον 21χρονο, ζητώντας του να φύγει και από το σπίτι της όπου διέμενε, παρά τις αντιδράσεις που είχε από την αρχή ο πατέρας της Νικολέτας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου” στο κινητό της 17χρονης βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα από τον Πακιστανό, όταν η ίδια του ζήτησε να τερματίσουν την σχέση τους. Μάλιστα, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός Πακιστανός. Τότε η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του συντρόφου της.

Ο θάνατος της κοπέλας αποδείχτηκε μαρτυρικός: Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να την σκοτώσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της, μέχρι τέλους. Από όταν βρέθηκε νεκρή από την μητέρα και την αδερφή της στο κρεβάτι της η 17χρονη, ο Πακιστανός δεν έχει δώσει σημεία ζωής, γεγονός που τον κατέστησε βασικό ύποπτο. Να σημειωθεί πως στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και πως ο Πακιστανός είχε κλειδιά του σπιτιού.

Η φρίκη που έζησε η Νικολέτα

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει η φρικιαστική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης που είχε υποστεί ως ανήλικη η Νικολέτα και ο αδερφός της, στα χέρια δύο νεαρών Αλβανών και ενός ηλικιωμένου. Ένας εκ δραστών, ένας 24χρονος Αλβανός, ήταν ο τότε σύντροφος της μητέρας της, η οποία είχε επίσης συλληφθεί, χωρίς να αποδεχτεί πως γνώριζε την φρίκη που περνούσε η κόρη της. Η υπόθεση έφτασε στην Δικαιοσύνη το 2019, με κατηγορούμενους τους δύο Αλβανούς. Ο ηλικιωμένος, 83 ετών, που φέρεται να ασελγούσε στα παιδιά έναντι αμοιβής, δεν πρόλαβε να δικαστεί, καθώς απεβίωσε στην φυλακή.

Ο ένας από τους δύο δράστες «είχε συνάψει ερωτική σχέση με τη χωρισμένη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, σε χωριό του νομού Ημαθίας», όπως ανέφεραν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα της περιόδου εκείνης. Αυτός υπέβαλε τα παιδιά τής συντρόφου του, καθώς και έναν ακόμη ανήλικο, σε σεξουαλικά όργια, με τη συμμετοχή του 27χρονου συγκατηγορούμενου συμπατριώτη του και του υπερήλικα ημεδαπού. Στο παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βέροιας αναγράφονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που προκαλούν φρίκη.

Οι κατηγορούμενοι βίαζαν τα παιδιά, τα αποπλανούσαν και ασελγούσαν σε αυτά. Ειδικά, ο πρώην σύντροφος της μητέρας της τα εξωθούσε στην πορνεία και τα υποχρέωνε να βιντεοσκοπούν τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ενώ ο ίδιος κακοποίησε μπροστά τους ακόμα και έναν σκύλο! Σύμφωνα με τον ιστότοπο grtimes.gr, από την ακροαματική διαδικασία του πρώτου δικαστηρίου προέκυψε ότι:

«Η μητέρα των παιδιών (δύο αγοριών και δύο κοριτσιών) είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και το 2015 σύναψε ερωτική σχέση με τον Αλβανό, την οποία όμως δεν ενέκριναν οι γονείς της, καθώς ήταν 10 χρόνια μικρότερος και της απαγόρευσαν να μένει στην οικία τους. Έτσι αυτή, μαζί με τα ανήλικα παιδιά και το νέο της σύντροφο, μετακόμισαν σε νέο σπίτι εντός του χωριού. Η μητέρα δεν εργαζόταν και τη συντήρηση όλων επωμίστηκε ο Αλβανός, ο οποίος πραγματοποιούσε μεροκάματα σε οικοδομικές και αγροτικές εργασίες.

Το 2016, καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που αφορούσαν παραβατική συμπεριφορά τού ενός ανήλικου γιου, προκάλεσαν κοινωνική έρευνα από υπηρεσία προστασίας ανηλίκων… Στο πλαίσιο της έρευνας, τα παιδιά κατήγγειλαν για πράξεις αποπλάνησης και βιασμών τους δύο κατηγορούμενους». Να σημειωθεί πως, έπειτα από αρκετές δικαστικές περιπέτειες στο ειδώλιο έκατσε και καταδικάστηκε ο ένας εκ των κατηγορουμένων, καθώς ο άλλος διάφυγε στην Γερμανία. Σύμφωνα με τον πατέρα της, η οικογένεια υποχρεώθηκε να μετακομίσει καθώς το κορίτσι-θύμα βιασμού, αντί της όποια προστασίας και θαλπωρής, είχε υποστεί bulling στο σχολείο. Η οικογένεια πήγε στην Αθήνα για να βρει η Νικολέτα μία καλύτερη ζωή και κατέληξε τ δολοφονημένη.

Το νεαρότερο θύμα

Η 17χρονη Νικολέτα είναι το τελευταίο και νεαρότερο θύμα των γυναικοκτονιών που μαίνονται στην χώρα μας. Μέσα σε λίγα 24ωρα είχαν σημειωθεί η γυναικοκτονία της 41χρονης Ελεονώρας από τον 51χρονο Αλβανό σύζυγο της, ο οποίος είχε ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς και η γυναικοκτονία της 56χρονης Γεωργίας στο Ρέθυμνο. Ο 51χρονος σκότωσε με μανία την γυναίκα όταν κατέθεσε για δεύτερη φορά μήνυση εις βάρος του για κακοποίηση. Ο 61χρονος γυναικοκτόνος στο Ρέθυμνο μαχαίρωσε με τέτοια μανία την γυναίκα του, σε σημείο που να στραβώσει η λάμα του μαχαιριού! Οι πληροφορίες θέλουν γυναίκα να είχε ζητήσει προηγουμένως διαζύγιο από τον 61χρονο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως θα επανακαταθέσει την τροπολογία την νομική κατοχύρωση του όρου “γυναικοκτονία” (ήδη στην Κύπρο θεωρείται ιδιώνυμο αδίκημα) ενώ σχετική καμπάνια πραγματοποιεί και το ΠΑΣΟΚ. Να σημειωθεί πως τον όρο “γυναικοκτονία” χρησιμοποίησε  στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως προσφεύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ζήτησε την παρέμβαση της Βουλής για ένα πλαστό έγγραφο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, “υπογεγραμμένο” από τον Αλέξη Τσίπρα, στο οποίο εμφανίζονταν να ζητούσε από στα στελέχη του κόμματος να μην ανακινούν τις γυναικοκτονίες της Νιλολέτας και της Ελεονώρας, λόγω της καταγωγής των δραστών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι