1,1 τόννο χασίς εντόπισαν σε αλβανικό ταχύπλοο στη Μάνη

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος στον Μεσσηνιακό Κόλπο εντόπισε σκάφος που μετέφερε 1,1 τόννο κάνναβης και συνέλαβε τέσσερις αλλοδαπούς.

Οι έρευνες του Λιμενικού ξεκίνησαν πριν από έξι ημέρες και ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ με την κατάσχεση της τεράστιας ποσότητας.Το πρωί της 8ης Οκτωβρίου περιπολικό σκάφος του Γύθειο εντόπισε ταχύπλοο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.

Το σκάφος του λιμενικού προσπάθησε να κάνει έλεγχο άλλο ο χειριστής του ταχύπλοου ανέπτυξε ταχύτητα και απέφυγε τον εγκλωβισμό του. Άμεσα ενημερώθηκαν όλα τα λιμενικά τμήματα για να εντοπιστεί το ύποπτο σκάφος.

Τελικά το σκάφος εντοπίστηκε πριν από λίγες μέρες μισοβουλιαγμένο και στην παραλία κοντά στο σκάφος βρέθηκαν κρυμμένα στα βράχια 20 σάκους με ινδική κάνναβη, βάρους 1,1 τόννου. Η αξία του κατασχεθέντος φορτίου υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, στην Ανατολική Μάνη τα στελέχη του Λιμενικού έκαναν έρευνες και εντόπισαν έναν αλλοδαπό μέσα σε μαγαζί στο Μαρμάρι. Ήταν ένας από τους τρεις επιβαίνοντες στο ταχύπλοο. Την ίδια ημέρα συνελήφθη άλλος ένας αλλοδαπός συνεργός του προηγουμένου να κινείται με αυτοκίνητο στην περιοχή, με σκοπό να βρει τον ήδη συλληφθέντα αλλοδαπό.Εν συνεχεία εντοπίστηκαν άλλοι δυο αλλοδαποί συνεργοί τους, σε επαρχιακή οδό του νόμου Λακωνίας

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι