12χρονη έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια στην Αχαρνών

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Μια μαθήτρια 12 ετών κεραυνοβολήθηκε από γυμνά καλώδια κολόνας ηλεκτρισμού στον Άγιο Παντελεήμονα και κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

Το κοριτσάκι καθόταν δίπλα στην κολώνα, η οποία είχε εκτεθειμένα καλώδια. Η μαθήτρια την έπιασε με το ένα χέρι ενώ το άλλο έτυχε δυστυχώς να το ακουμπά σε σιδερένιο κάγκελο. Το παιδί, μόλις το χτύπησε το ρεύμα,  έχασε τις αισθήσεις του και τότε φίλοι του το μετέφεραν αναίσθητο στο σπίτι,  απ΄ όπου διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι κατατέθηκε μήνυση στο τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για επικίνδυνη βαριά σωματική βλάβη και για έκθεση σε κίνδυνο από υπόχρεο. Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι αλλοδαποί ξεγυμνώνουν τα καλώδια στις κολώνες για να φορτίζουν τα κινητά τους, με αποτέλεσμα όσοι περνούν από δίπλα να εκτίθενται σε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι