16 Μαρτίου οι διερευνητικές στην Αθήνα

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Στις 16 Μαρτίου θα συνεχιστούν οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας, σύμφωνα με με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών που σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «ο 62ος γύρος των Διερευνητικών Επαφών θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου 2021». 

Η Ελλάδα είχε στείλει το πρόγραμμα και περίμενε πρόταση ημερομηνιών εδώ και δέκα μέρες. Λίγο πιο πριν ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής των διερευνητικών επαφών σύμφωνα με διαρροές τούρκων αξιωματούχων στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης έκαναν λόγο για το διήμερο 15 και 16 Μαρτίου. Η τουρκική εφημερίδα “Χουριέτ” ανέφερε οτι  Αθήνα και Άγκυρα κατέληξαν σε συμφωνία όχι μόνο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των διερευνητικών συνομιλιών αλλά και για διαβουλεύσεις σε πολιτικό επίπεδο μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι