2.104 τα κρούσματα στην Αττική, πόσα είναι σε κάθε περιφέρεια

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ο χάρτης που αναρτά ο ΕΟΔΥ αναγράφει πόσα ακριβώς κρούσματα έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, αλλά χρησιμοποιεί την στατιστική γεωγραφική διαίρεση της ΕΕ και όχι τους νομούς ή έστω αναλυμένες τις περιφέρειες .

Σύμφωνα με το χάρτη του ΕΟΔΥ, η Αττική έχει τα μισά κρούσματα, και συγκεκριμένα τα 2.104, με δεύτερη την Κεντρική Μακεδονία και βασικά τη Θεσσαλονίκη με 632, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με 585, τη Θεσσαλία με 268, τη Δυτική Μακεδονία με 223,  την Πελοπόννησο με 216, την Κεντρική Ελλάδα με 116, τη Δυτική Ελλάδα (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία)  με 115, την Ήπειρο με 39, τα Επτάνησα με 98, το Νότιο Αιγαίο με 72, την Κρήτη με 65, το Βόρειο Αιγαίο με 36 και  το Αγιο Όρος με 4. (Στους αριθμούς του χάρτη προσθέσαμε και τα χτεσινά 100 κρούσματα – Τα Κύθηρα αλλά και ο Σαρωνικός είναι κόκκινα όχι επειδή έχουν κρουσματα, αλλά επειδή ανήκουν στην περιφέρεια Αττικής)

ο χάρτης του ΕΟΔΥ με τα κρούσματα στην Κρήτη

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι