23χρονη Σλοβένα πριόνισε το χέρι της για να εισπράξει 380.000 ευρώ – Έφαγε και 2 χρόνια φυλακή

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Μια 23χρονη Σλοβένα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών επειδή έκοψε σκόπιμα το χέρι της με πριονοκορδέλα, επιδιώκοντας να εισπράξει εφ΄άπαξ αποζημίωση ύψους 380.000 ευρώ και μηνιαία αναπηρική σύνταξη 3.000 ευρώ.

Ο 30χρονος συνένοχος και σύντροφός της, καταδικάστηκε σε αυστηρότερη ποινή, 3 ετών, επειδή την έπεισε ή ίσως και την πίεσε να αυτοακρωτηριαστεί.

Η Γιούλια Άντλεσιτς έκοψε το αριστερό χέρι της από τον καρπό και πήγε στο νοσοκομείο χωρίς το κομμένο άκρο, ώστε να εξασφαλίσει ότι η αναπηρία θα είναι μόνιμη. Όμως νοσηλευτές έσπευσαν και το βρήκαν και, εν συνεχεία, οι γιατροί κατάφεραν να το επανασυγκολλήσουν.

Το ατύχημα κίνησε υποψίες επειδή η 23χρονη είχε συνάψει πολύ πρόσφατα ασφαλιστικό συμβόλαιο με τρεις διαφορετικές εταιρίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version