35 διαμπερή τραύματα στον τοπογράφο – Καταθέτουν τρεις επιχειρηματίες

35 διαμπερή τραύματα στον τοπογράφο – Καταθέτουν τρεις επιχειρηματίες

Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, στο σώμα και στο πόδι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 54χρονο τοπογράφο που δολοφονήθηκε προχθές το πρωί στο Ψυχικό, και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς πολλές κατευθύνσεις, αναμένονται να καταθέσουν σήμερα τρία άτομα με τα οποία το θύμα είχε σχετικά στενή συνεργασία -πιθανόν να πρόκειται για τρεις επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή,  το θύμα έφερε 35-40 διαμπερή τραύματα στο κεφάλι, στον κορμό και στο ένα πόδι του. Όλα προήλθαν από πιστόλι των 9 χιλιοστών με δύο γεμιστήρες που ο δράστης φαίνεται ότι έβγαλε από το τσαντάκι που έφερε.

Σήμερα Πέμπτη, αναμένεται να καταθέσουν τρία πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του θύματος και η ΕΛΑΣ συγκεντρώνει πληροφορίες από παντού. Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ερωτώμενη για το αν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τη Μύκονο, είπε ότι «η Αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει με γενικές πληροφορίες αλλά κυρίως με καταθέσεις. Οι έρευνες εστιάζονται στην Μύκονο γιατί εκεί ήταν η μεγαλύτερη επαγγελματική δραστηριότητα του θύματος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx