35 κρούσματα – Μόνον 9 σε τουρίστες – “Ανεβαίνει” πολύ η Αττική

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΕΟΔΥ τον απολογισμό για την εξέλιξη της πανδημίας το τελευταίο 24ωρο. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση καταγράφηκαν 35 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 9 αφορούν σε τουρίστες.

Συγκεκριμένα τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και τα άλλα 5 εντοπίστηκαν όταν κάποιοι τουρίστες νόσησαν και πήγαν για τεστ σε ιατρικό κέντρο της περιοχής όπου έκαναν διακοπές.

Από τα υπόλοιπα 26, τα 17 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, τα 2 στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, τα 2 στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, τα 2 στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας, και από 1 στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας, στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής και στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφθασε τα  4.227 και των θανάτων, 202.

Επισης 9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι