35 κρούσματα – Μόνον 9 σε τουρίστες – “Ανεβαίνει” πολύ η Αττική

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΕΟΔΥ τον απολογισμό για την εξέλιξη της πανδημίας το τελευταίο 24ωρο. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση καταγράφηκαν 35 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 9 αφορούν σε τουρίστες.

Συγκεκριμένα τα 4 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας και τα άλλα 5 εντοπίστηκαν όταν κάποιοι τουρίστες νόσησαν και πήγαν για τεστ σε ιατρικό κέντρο της περιοχής όπου έκαναν διακοπές.

Από τα υπόλοιπα 26, τα 17 κρούσματα εντοπίστηκαν στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, τα 2 στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης, τα 2 στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας, τα 2 στην περιφερειακή ενότητα Αχαΐας, και από 1 στην περιφερειακή ενότητα Μαγνησίας, στην περιφερειακή ενότητα Χαλκιδικής και στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφθασε τα  4.227 και των θανάτων, 202.

Επισης 9 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version