4 νεκροί στο Ντονέτσκ από πυρά του ουκρανικού πυροβολικού

Τα ουκρανικά πλήγματα στη Ζαπορίζια μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες, λέει ο Ρώσος υπουργός Άμυνας

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επιθέσεις στις περιφέρειες Μικολάιβ, Οδησσού και Ντνιπροπετρόφσκ, σύμφωνα με την Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας.

Την ελεγχόμενη από τις φιλορωσικές δυνάμεις πόλη Ντονέτσκ, έπληξε το ουκρανικό πυροβολικό, σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε ο διορισμένος από τη Μόσχα περιφερειάρχης Ντενίς Πουσίλιν.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, λίγα λεπτά μετά τη 01:00, ο Πουσίλιν ανέφερε ότι «τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 13 τραυματίστηκαν» από την ομοβροντία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εναντίον του κέντρου της πόλης.

Εν τω μεταξύ, ουκρανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες αεροπορικές επιθέσεις σε διάφορα σημεία της ουκρανικής επικράτειας. Η Πολεμική Αεροπορία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια της νύχτας οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επιθέσεις στις περιφέρειες Μικολάιβ, Οδησσού και Ντνιπροπετρόφσκ.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι