40χρονος εργαζόμενος σκοτώθηκε από ερπυστριοφόρο σε υπό κατασκευή αεροδρόμιο

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένας 40χρονος εργάτης, χειριστής μηχανήματος, έχασε τη ζωή σε εργοτάξιο του υπό κατασκευή νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος, όταν χτυπήθηκε από ερπυστριοφόρο μηχάνημα.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 09.45 το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου κάτω από άγνωστες συνθήκες. Σε ανακοίνωσή της η εταιρία κατασκευής του έργου, ΤΕΡΝΑ Α.Ε. αναφέρει:

«Με μεγάλη οδύνη ανακοινώνουμε ότι σήμερα το πρωί, περί ώρα 09.45, σημειώθηκε δυστύχημα στο εργοτάξιο του νέου διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης στο Καστέλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του εργαζόμενός μας, χειριστής μηχανήματος έργου. Αμέσως μόλις συνέβη το δυστύχημα ενεργοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και κλήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.
Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος. Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό της οικογένειας».

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου αναφέρει τα εξής: «Ένας ακόμα συνάδερφος μας, έχασε την ζωή του το πρωί της Τετάρτης εν ώρα εργασίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες χτυπήθηκε από ερπυστριοφόρο όχημα, σε εργοτάξιο στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι, στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος. Στο σημείο αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας, αλλά και μέλη από την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος και να βγει σχετικό πόρισμα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι