Δύο παιδιά τραυματίσθηκαν από πυροβολισμούς Ρομά

Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης – Προφυλακιστέοι Μίχος και Σοφιανίδης

Πυροβολισμοί έπεσαν στον οικισμό Ρομά στη Θήβα πριν από λίγες ώρες, με αποτέλεσμα όπως γράφει το permissos.gr, να τραυματισθεί σοβαρά ένα παιδάκι 7 ετών και ελαφρύτερα ένα 5χρονο.

Οι τραυματίες αρχικά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της Θήβας, αλλά το 7χρονο παιδί αποφασίσθηκε να διακομισθεί άμεσα στο Παίδων. Φέρει τραύματα από σκάγια στον θώρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ένοπλοι, που αναζητούνται, είχαν καραμπίνα αλλά και περίστροφο. Αρχικά γλεντούσαν και εν συνεχεία άρχισαν διαξιφισμοί με αποτέλεσμα των τραυματισμό των δύο παιδιών. Το 5χρονο κατά πληροφορίες δεν είχε σοβαρά τραύματα και επέστρεψε στον οικισμό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι