8.000 δολάρια το πιο φθηνό εισιτήριο στο Super Bowl

8.000 δολάρια το πιο φθηνό εισιτήριο στο Super Bowl

Τεράστια ζήτηση για τα εισιτήρια του Super Bowl, του μεγάλου αγώνα στο NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο). Σε αυτό, οι πρωταθλητές Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια απέναντι στο Σαν Φραντσίσκο49ers, που είχαν ηττηθεί το 2020 από τον αντίπαλό τους.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη στο Allegiant Stadium στη Νεβάδα, τη νύχτα μεταξύ της Κυριακής 11ης και της Δευτέρας 12ης Φεβρουαρίου, στις 01:30 ώρα Ελλάδας. Για το Super Bowl -όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza- στο οποίο θα εμφανιστεί και ένας δημοφιλής καλλιτέχνης στις ΗΠΑ, ο Άσε- το φθηνότερο εισιτήριο είναι αυτή τη στιγμή περίπου 8.000 δολάρια ή διαφορετικά 7.400 ευρώ!

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι