Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Ήπιας μορφής εγκεφαλικό επεισόδιο φέρεται να υπέστη ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η αδιαθεσία του να οφείλεται σε παρενέργεια του εμβολίου που είχε πρόσφατα κάνει.

Ο ηθοποιός,65 ετών, εισήχθη στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο Υγεία στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και πήρε ήδη εξιτήριο. Συγκεκριμένα επέστρεψε στην κατοικία του για ανάρρωση χθες, στις 11:30 το πρωί.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος, όμως αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Αναβλήθηκε κατά συνέπεια και η περιοδεία που είχε προγραμματισθεί με το έργο “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”.

Ο ίδιος αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ότι οι γιατροί του συνέστησαν πλήρη ξεκούραση. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει ότι «όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις, θα ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και αν επρόκειτο ή όχι για παρενέργεια του εμβολίου». Τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων δεν έχουν βγει ακόμη, παρότι ο ίδιος πήρε εξιτήριο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι