Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μια γυναίκα, η οποία συνελήφθη, πυροβόλησε στο στομάχι έναν άνδρα σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι. Η κατάσταση του άνδρα είναι κρίσιμη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας.

Η γυναίκα είναι αλβανικής καταγωγής και τραυμάτισε τον κατά πληροφορίες επίσης αλβανικής καταγωγής άνδρα. Ο άνδρας φέρει τραύμα στον θώρακα και τη μασχάλη και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο πατέρας παρέλαβε το παιδί από το σχολείο του.

Το πρώην ζευγάρι διαπληκτίστηκε και η γυναίκα τον πυροβόλησε με περίστροφο δύο φορές, καταφέροντάς του χτυπήματα στον θώρακα και στη μασχάλη. Γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα από την Αλβανία τον ενοχλούσε συχνά, πιθανότατα με αφορμή το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο άνδρας είναι Έλληνας οφθαλμίατρος και είχε αποκτήσει το παιδί με την Αλβανίδα χωρίς να παντρευτούν. Εν συνεχεία εκείνος παντρεύτηκε και πήρε την επιμέλεια του παιδιού, λόγω ψυχικών ζητημάτων που είχε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version