Αγοράζουν τουρκικά οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις; Όχι λέει το ΥΠΕΘΑ

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου περί δήθεν επιβεβαίωσης «δια στόματος του υπουργού» αναφορικά με τη συμμετοχή τουρκικών εταιρειών στις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην επίσημη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, υπογραμμίστηκε με κάθε τρόπο ότι «σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν διαπιστωθεί προμήθειες υλικών τουρκικής προελεύσεως για τον εφοδιασμό και την κάλυψη αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων». Παράλληλα, τονίζουν ότι ερωτηθείς για το θέμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σχολίασε: «Είναι όμως κακό… Να μην καταλαβαίνεις αυτό που διαβάζεις και να το διαστρεβλώνεις κατά τρόπο ανεξήγητο και κακόπιστο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι