Άγρια κόντρα Μπογιόπουλου – Μπογδάνου… θα πάνε στα δικαστήρια;

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Στα δικαστήρια φαίνεται πως θα οδηγηθεί η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, και του δημοσιογράφου, Νίκου Μπογιόπουλου, στον απόηχο της είδησης περί προσαγωγής μέλους του Ρουβίκωνα μετά από μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής.

Όλα ξεκίνησαν με μήνυμα στο Twitter που ανήρτησε ο κ. Μπογιόπουλος στο οποίο -δίχως να κατονομάζει τον κ. Μπογδάνο- έγραψε τα εξής: «Ακούω για “φασίστα”. Για “ρουφιάνο”. Για “γλίτσα”. Για “γελοίο”. Για “προϊόν και σύμβολο της παρακμής”. Όλα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση…».

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Μπογδάνος απάντησε στο παραπάνω μήνυμα αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου. «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος» έγραψε ο κ. Μπογδάνος.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή μέλους της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Για «σύλληψη» έκανε λόγο ο κ. Μπογδάνος σε ανάρτησή του στο Twitter μέσα από την οποία ευχαριστούσε την αστυνομία. Αφορμή για την κατάθεση μήνυσης από τον βουλευτή φαίνεται πως στάθηκε ανάρτηση του μέλους του Ρουβίκωνα στο Twitter ο οποίος κατηγόρησε τον βουλευτή ότι στοχοποιεί δημοσιογράφο για την κάλυψη των επεισοδίων στη διαδήλωση στην πλατεία Βικτωρίας, την Τετάρτη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι