Αλέξης Γεωργούλης: Ξανά υποψήφιος για την Ευρωβουλή, αλλά με τους “Πράσινους”

Αλέξης Γεωργούλης: Ξανά υποψήφιος για την Ευρωβουλή, αλλά με τους “Πράσινους”

Ως υποψήφιος ευρωβουλευτής των “Πράσινων” κατέρχεται στις εκλογές ο 49χρονος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Είχε εκλεγεί το 2019 με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διαγράφηκε μετά το αίτημα για άρση της ασυλίας του κατόπιν μήνυσης για βιασμό. Για το θέμα αυτό ο ίδιος δηλώνει αθώος. Η άρση της ασυλίας ζητήθηκε πέρσι την άνοιξη. Η  μηνύτρια, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είχε κάνει την καταγγελία το 2020.

Σήμερα ο Αλέξης Γεωργούλης ανακοίνωσε τα εξής: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Είναι στιγμή να αναγνωρίσουμε τη σύνδεση μεταξύ πολιτισμού, περιβάλλοντος και καινοτομίας και να δράσουμε αναλόγως. Και τώρα με τη συμπόρευσή μου με το πράσινο κίνημα πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε» έγραψε ο κ. Γεωργούλης. Το κόμμα από πλευράς του ανακοίνωσε ότι «ο Αλέξης Γεωργούλης θα συνεισφέρει τα μέγιστα με την εμπειρία του και το πλούσιο Ευρωκοινοβουλευτικό του έργο».

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version