Αλλάζει ο καιρός από αύριο – Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Επελαύνει η κακοκαιρία "Daniel" – Φόβοι για πλημμύρες στις πυρόπληκτες περιοχές

Ασταθείς αέριες μάζες που έρχονται από τα βορειοδυτικά Βαλκάνια προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν επιδείνωση του καιρού στην χώρα.

Η επιδείνωση αφορά κατ΄ αρχήν κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια της χώρας από αύριο το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αύριο για την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, και την Πέμπτη για τις ανωτέρω περιοχές, συν τη Χαλκιδική στο βορρά, αλλά και τη Θεσσαλία (κυρίως στα δυτικά τμήματά της) και τις Σποράδες, καθώς και την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, τη βορειοανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι