Αλληλοκατηγορίες στο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των “87” και του προέδρου τους για το ποιος εξευτελίζει το κόμμα

Αλληλοκατηγορίες στο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των “87” και του προέδρου τους για το ποιος εξευτελίζει το κόμμα

Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την ομάδα των “87”, μια ημέρα μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και τις αποχωρήσεις από αυτήν. Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε σήμερα τους “87” για σχέδιο απαξίωσης και εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ, και για ιδιοτέλεια, οπότε εκείνοι απάντησαν ότι «ο Κασσελάκης εξευτελίζει το κόμμα καθημερινά».

Οι διαφωνούντες απαντούν ότι «τον ΣΎΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος».

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση στα social media επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην ομάδα που διαφωνεί. Κατηγόρησε τους εκφραστές της ότι «όσοι στήριξαν το κόμμα δε χρωστούν τίποτα για να τους τραβάμε στον πάτο της προσωπικής ιδιοτέλειας». Έγραψε ότι οι “87” υπηρετούν ένα οργανωμένο σχέδιο ώστε να απογοητευθεί όλος ο κόσμος και να πάψει να στηρίζει τον πλήρως απαξιωμένο ΣΎΡΙΖΑ για να συσταθεί «μια νεφελώδης κεντροαριστερά με “σωτήρα” επιλεγμένο από τη Διαπλοκή. Θέλουν να φύγουν αφήνοντας πίσω τους αποκαΐδια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx