Άλλο ένα δραματικό τέλος σε δισεπίλυτα ζητήματα – Σκότωσε τη γιαγιά του

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Μία 75χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 25χρονο ψυχασθενή εγγονό της. Όλα διαδραματίσθηκαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στο Βύρωνα, όπου η ηλικιωμένη ζούσε με τον εγγονό της.

Ο νεαρός είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές, αλλά αυτή την περίοδο ήταν “έξω”. Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο το 166 και ζήτησε ασθενοφόρο λέγοντας «η γιαγιά μου δεν μου μιλάει, δεν αναπνέει». Όταν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

Τους τελευταίους μήνες είχαν γίνει καταγγελίες από περιοίκους επειδή π 25χρονος χτυπούσε την γιαγιά του. Μόλις πριν από δύο μήνες, το Δεκέμβρη, η 75χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα. Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη, η άτυχη γυναίκα είχε τραύματα από χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Τα χτυπήματα στον θώρακα ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό της. Δεν γνωρίζουμε αν ο 25χρονος έχει άλλους συγγενείς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι