VIDEO

Αμερικανίδα έβαλε το γιο της στο πορτμπαγκάζ για να μην της πέσουν τα ψώνια στο δρόμο

Αμερικανίδα έβαλε το γιο της στο πορτμπαγκάζ για να μην της πέσουν τα ψώνια στο δρόμο

Συνελήφθη 37χρονη Αμερικανίδα, που είχε βάλει τον 12χρονο γιο της στο πορτμπακγάζ για να προσέχει να μην πέσουν στο δρόμο όσα είχε φορτώσει σε αυτό.

Το βιντεο έγινε viral και δείχνει τον μικρό να κάθεται στριμωγμένος σε μια γωνιά του ανοιχτού πορτομπάγκαζ δίπλα σε μια βρεφική κούνια –αυτή τουλάχιστον δεν είχε μέσα μωρό.  Η μητέρα δεν έδειξε να έχει συναίσθηση του κινδύνου που αντιμετώπιζε το 12χρονο αγόρι στο πορτμπαγκάζ, αφ ενός για όσα μπορεί να κάνει ένα παιδί εν αγνοία του, αφ ετέρου για τους κινδύνους που θα απειλούσαν και οιονδήποτε ενήλικα στο πορτμπαγκάζ.

Η ίδια προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι δεν ήξερε πως ο μικρός είχε τρυπώσει στο πορτμπαγκάζ, αλλά σίγουρα είδε ότι αυτό ήταν ανοιχτό. Εξάλλου της ξέφυγε κάποια στιγμή και είπε ότι «ο μικρός μόνο ένα πράγμα θα έκανε, να κρατάει την κούνια μη φύγει στο δρόμο»

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι