Ανακοπή φέρεται να έπαθε 60χρονος προπονητής του μποξ στο Ολυμπιακό χωριό

Ανακοπή φέρεται να έπαθε 60χρονος προπονητής του μποξ στο Ολυμπιακό χωριό
epa11497898 A general view at the Trocadero during the Opening Ceremony of the Paris 2024 Olympic Games, in Paris, France, 26 July 2024. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON / POOL

Δυσάρεστη είδηση στους τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες: προπονητής πυγμαχίας από τις νήσους Σαμόα, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και σωριάστηκε νεκρός.

Πρόκειται για τον Ελίκα Φατουπαΐτο, 60 ετών, που βρισκόταν στο δωμάτιο του και συζητούσε μ’ έναν από τους αθλητές του, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Γιατρός επενέβη αμέσως, αλλά δεν μπόρεσε να επαναφέρει τον προπονητή.

Η ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας αναφέρει τα εξής: «Εμείς στη Διεθνή Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Lionel Elika Fatupaito, του εθνικού προπονητή πυγμαχίας της Σαμόα, ο οποίος έφυγε με τραγικό τρόπο από τη ζωή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Η αφοσίωση και το πάθος του Lionel για το άθλημα έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην κοινότητα της πυγμαχίας. Η κληρονομιά του θα συνεχίσει να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την ομάδα της Σαμόα και όλους όσους επηρεάζονται από αυτή τη βαθιά απώλεια».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι