Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες του μακελειού στο Γκάζι – Εντοπίστηκε το τζιπ

Ανατροπή στην αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις τραυματίες στο Γκάζι - Προηγήθηκε άγριος καυγάς

Ανατροπή στην υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου έξω από κλαμπ στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο επιβαινόντων στο μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών από την Κρήτη που τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ μια ομάδα νεαρών, που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι, βρέθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, μετά από ξενύχτι. Έκατσαν σε πιτσαρία της περιοχής, δίπλα από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Κάποια στιγμή, πέρασε από δίπλα τους το μαύρο τζιπ και ύστερα από κάποια λογομαχία, οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκαν από το όχημα και διαπληκτίστηκαν με τους Κρητικούς.

Όταν η παρέα αντέδρασε, ο ένας εκ των δύο έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, 24, 28 και 33 ετών. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Ο τελευταίος είναι σοβαρά τραυματισμένος και χειρουργήθηκε στο κεφάλι. Ο ίδιος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ οι άλλοι δύο είναι πιο ελαφρά τραυματίες.

Αρχικά υπήρχαν υποψίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για κάποιο “μήνυμα” που ήθελαν να περάσουν οι δράστες προς τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, ενώ οι Αρχές εξέταζαν όλα τα πιθανά σενάρια. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ταυτοποιήσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τρεις άνδρες. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα ενοικιαζόμενο όχημα μέσω leasing από γνωστή εταιρεία του χώρου. Θεωρείται θέμα χρόνου να εντοπιστούν τα στοιχεία στα οποία έχει παραχωρηθεί μέσω leasing το συγκεκριμένο όχημα και να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δύο ατόμων που επέβαιναν στο ανθρακί Range Rover.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι