Άνδρας αυτοπυροπολήθηκε έξω από το δικαστήριο όπου δικαζόταν ο Τραμπ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από δικαστήριο της Νέας Υόρκης

Nεαρός άνδρας αυτοπυρπολήθηκε διαμαρτυρόμενος (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) για την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Η τραγική διαμαρτυρία του έγινε σε απόσταση 60 μέτρων από το δικαστήριο στο οποίο την ώρα εκείνη λάμβανε χώρα η επιλογή ενόρκων για τη δίκη του Τραμπ και κάποιοι αρχικά συσχέτισαν τα δύο γεγονότα.

Από όσα μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η συσχέτιση μάλλον δεν ευσταθεί, αλλά κανείς δεν είναι προς το παρόν βέβαιος για τους λόγους που οδήγησαν τον άνθρωπο αυτόν στην δραματική του απόφαση. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν έγινε τίποτα γνωστό για την κατάστασή του, αν και τεκμαίρεται ότι μάλλον κατέληξε.

Πιθανόν, σύμφωνα με κάποια μέσα, ο άνδρας αυτός να είχε δικά του ζητήματα άσχετα προς τον Τραμπ, αλλά να επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο για να αυτοπυρποληθεί, ώστε η ενέργειά του να πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα. Άλλα μέσα συνδέουν το γεγονός με την δίκη, επειδή ο άνδρας έριξε επάνω του εύφλεκτο υγρό μόλις κληρώθηκε και ο τελευταίος ένορκος. Τα περισσότερα μέσα τονίζουν ότι δεν ξέρει κανείς δημοσιογράφος κάτι για τον άνδρα αυτόν  και για τα κίνητρά του.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version