Ανφάς, προφίλ διαφημίζει την πορεία του Oruc Reis το τουρκικό υπουργείο Άμυνας

Θρίλερ με εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό

Σε δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter,  το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας προβάλλει το προφίλ θύματος εν αμύνη, με την κακιά Ελλάδα που θέλει να στερήσει πόρους από την Τουρκία. Και “ἁναγκάζονται” τα πολεμικά της να συνοδεύουν το ερευνητικό σκάφος για να το υπερασπιστούν από τη «σατανική συμμαχία». όπως αναφέρουν σε προηγούμενη ανακοίνωση την Ελλάδα και τους “δικούς της”.

Η ανάρτηση αναφέρει ότι τα πολεμικά «παρέχουν προστασία στο τουρκικό επιστημονικό σκάφος», καθώς και ότι «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο».

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι