Άνοιξε η λεωφόρος Μεσογείων που είχε κλείσει λόγω συγκέντρωσης Ρομά – Kλειστή η Λεωφόρος ΝΑΤΟ

Ενέδρα θανάτου με έναν νεκρό στον Βύρωνα - Eμπλοκή της αλβανικής μαφίας "βλέπουν" οι Αρχές

Ανοιχτή μερικώς για την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματά της η λεωφόρος Μεσογείων, που είχε μείνει επί περίπου μιάμιση ώρα κλειστή στην κάθοδο προς Αθήνα λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κοντά στο Νομισματοκοπείο. Η συγκέντρωση ήταν από πολίτες Ρομά που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του 17χρονου ομοφύλου τους από σφαίρα αστυνομικού στη Βοιωτία. Συγκεντρώσεις για το ίδιο θέμα έγιναν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, αλλά και στη Θεσσαλονίκη και στην Εύβοια.

Κλειστή παραμένει η λεωφόρος ΝΑΤΟ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω έως την οδό Αγίου Γεωργίου, καθώς και εκεί σημειώθηκαν επεισόδια από ομάδες Ρομά που άναψαν φωτιές και πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα. Αποκλιμακώθηκε η ένταση που υπήρχε νωρίτερα μεταξύ Ρομά και αστυνομικών στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Μόρνου στο Μενίδι.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι