Αντεπίθεση από ΣΥΡΙΖΑ για εταιρείες: Μιλάει ο Ανδρουλάκης που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ο Μητσοτάκης των 40 ακινήτων

Αντεπίθεση από ΣΥΡΙΖΑ για εταιρείες: Μιλάει ο Ανδρουλάκης που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ο Μητσοτάκης των 40 ακινήτων

Δια μέσω της εκπροσώπου Τύπου Βούλας Κεχαγιά ο ΣΥΡΙΖΑ περνά στην αντεπίθεση για την υπόθεση των εταιρειών του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ, μετά τις ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Την ανακοίνωσή της ανήρτησε στο Faceboook και ο Στέφανος Κασελάκης που υπηρετεί την 20ήμερη θητεία του. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Ένα κόμμα που χρωστάει 500.000.000 ευρώ και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης εκμεταλλεύονται την απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον στρατό για να συνεχίσουν ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης – ενώ όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος, από πού έρχεται, και τι δουλειά έκανε εκεί. Όλα νόμιμα. Όλα φορολογημένα. Και όλες οι εταιρείες μεταβιβασμένες ήδη.

»Στον αντίποδα, ο κ. Μητσοτάκης των 40 ακινήτων με τον μισθό βουλευτή. ΠΟΘΕΝ, είναι η ερώτηση. Αρχηγός σε ένα κόμμα που χρωστάει μισό δισ. και που συνεχώς αυξάνεται. ΠΩΣ, είναι η ερώτηση. Ας περάσει καλό τριήμερο στην Όαση της Σίβας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που το έχει μετατρέψει σε ΙΧ, και όταν επιστρέψει μας απαντά. Και ας είναι ακριβής αυτή τη φορά.

»Άλλωστε ξέρει από ακρίβεια – στα σουπερμάρκετ και στο σαρακοστιανό τραπέζι η Ελλάδα αναστενάζει. Βεβαίως όλα αυτά έχουν λόγο και αιτία: Η Ευρώπη βοά για δεύτερη φορά για τον ίδιο άνθρωπο. Μετά το σοκ των υποκλοπών, η υποκλοπή των εκλογικών καταλόγων! Στη χώρα μας η προπαγάνδα τα σκεπάζει όλα. Στην Ευρώπη όμως γνωρίζουν τη βαρύτητα του αδικήματος.

»Κάποτε έλεγαν στον Μητσοτάκη “πρόσεξε μη γίνεις Όρμπαν”. Τώρα λένε στον Όρμπαν “πρόσεξε μη γίνεις Μητσοτάκης”. (Για τον κ. Ανδρουλάκη μόνο συμπάθεια. Γιατί όταν ο παρακολουθούμενος ξέρει ότι ο θύτης του βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική στιγμή, είναι αναγκασμένος να τον βοηθήσει. Και επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, πόσο μάλλον σε αγγλόφωνο περιβάλλον, ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν φορολογικούς παραδείσους.)»

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι