Αντιδράσεις για την παρουσία βουλευτού στην φιέστα του ψευτομουφτή

Αντιδράσεις για την παρουσία βουλευτού του ΚΙΝΑΛ στην φιέστα του ψευτομουφτή

Ο βουλευτής της ΝΔ και Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων Τάσος Χατζηβασιλείου, εγκαλεί τον βουλευτή Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν, για την παρουσία του στην προκλητική εκδήλωση που οργάνωσε ο ψευτομουφτής Ξάνθης, στην οποία αναρτήθηκε και η τουρκική σημαία.

«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση» σχολίασε ο κ. Χατζηβασιλείου. O κ. Μπαράν ισχυρίστηκε ότι αποχώρησε από την εκδήλωση μόλις εμφανίστηκε η τουρκική σημαία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι