Απάντηση στον Ακάρ με τεράστια σημαία στις Οινούσσες

Απάντηση στον Ακάρ με τεράστια σημαία στις Οινούσσες

Η φωτογράφιση του Έλληνα υφυπουργού Άμυνας στις Οινούσσες “με φόντο την Σμύρνη” κατά τους Τούρκους (η οποία Σμύρνη, σημειωτέον, δεν φαίνεται από τις Οινούσσες)  ενόχλησε τον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, λες και οι Οινούσσες είναι τουρκικές. Οπότε διευκρινιστικά τοποθετήθηκε από την ελληνική μεριά μια τεράστια ελληνική σημαία που βάζει τα πράγματα στη θέση τους και φωτογραφήθηκε μάλιστα επί τούτου από ψηλά.

Την φωτογραφία ανήρτησε ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Δανιήλ. «”Ενοχλημένος” κι ο Hulusi Akar για τις Οινούσσες! Υπομονή…έχουμε πολλά ακόμη σχέδια για τις Οινούσσες!!!» γράφει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος στο Facebook.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι