Απεβίωσε η δημοσιογράφος Φάνη Πετραλιά

Απεβίωσε η δημοσιογράφος Φάνη Πετραλιά

«Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας η Γενική Γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ Φανή Πετραλιά. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση της Ενώσεως», γράφει η ΕΣΗΕΑ στην ιστοσελίδα της.

Η Φάνη Πετραλιά, ήταν γενική γραμματέας του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ τα τελευταία χρόνια και επί δεκαετίες συνδικαλίστρια. Είχε ασχοληθεί με το πολιτιστικό ρεπορτάζ και για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Είχε μακρά ιστορία στους αγώνες της Αριστεράς. Στήριζε ιδιαίτερα τους ανέργους και τους δημοσιογράφους με οικονομικά προβλήματα ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Το τελευταίο της κείμενο είχε δημοσιευθεί στις 21 Ιανουαρίου στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ήταν 78 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι