Απεβίωσε ο πρώην ΑΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος

Απεβίωσε ο πρώην Α΄ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος

Σε ηλικία 67 ετών  έφυγε από την ζωή ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος. Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ο Μιχαήλ Κωσταράκος υπήρξε αρχηγός ΓΕΕΘΑ από την 1η Νοεμβρίου του 2011 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2015. Από τις 6 Νοεμβρίου 2015 μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου 2018 διετέλεσε Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 1956 και είχε καταγωγή από τη Μάνη. Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1974 από την οποία αποφοίτησε το 1978, ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι