Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου: Οι πρώτες του δηλώσεις (βίντεο)

Αποφυλακίστηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου: Οι πρώτες του δηλώσεις (βίντεο)

Ο Γιάννος Παπαντωνίου παρέμενε προφυλακισμένος για 17 μήνες αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με τον ίδιο να αρνείται το κατηγορητήριο.

Εκτός φυλακής – όπως είχε προαναγγελθεί – βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην υπουργός αποφυλακίστηκε λίγες εβδομάδες προτού εκπνεύσει το 18μηνο της προσωρινής του κράτησης για την υπόθεση των εξοπλιστικών.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου παρέμενε προφυλακισμένος από το 2018 και για 17 μήνες, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με τον ίδιο να αρνείται το κατηγορητήριο.

Το δικαστικό συμβούλιο δέχτηκε την αποφυλάκιση του με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση 150.000 ευρώ, ποσό που πρέπει να καταβληθεί έως τις 1 Ιουλίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παπαντωνίου: Θα είμαι ευχαριστημένος όταν αποδειχθεί πλήρως η αθωότητά μου

Στις πρώτες του δηλώσεις, εξερχόμενος της φυλακής, ο Γιάννος Παπαντωνίου ανέφερε πως ήταν φυλακισμένος για 17 μήνες χωρίς δίκη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι