Αργυρή ολυμπιονίκης η εθνική ομάδα πόλο

Αργυρή ολυμπιονίκης η εθνική ομάδα πόλο

Το αργυρό μετάλλιο στην υδατοσφαίριση ανδρών κατέκτησε στον τελικό των Ολυμπιακών του Τόκιο η εθνική ομάδα πόλο. Ηττήθηκε από τη Σερβία με το σκορ να γράφει 10-13, αλλά παρά το γεγονός αυτό, η Ελλάδα επιστρέφει για πρώτη φορά με το αργυρό μετάλλιο. Είναι το τέταρτο που κατέκτησε η χώρα μας στους φετινούς αγώνες μετά το χρυσό των Ντούσκο και Τεντόγλου, αλλά και το χάλκινο του Πετρούνια.

Είναι μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που η χώρα μας κατακτά αργυρό μετάλλιο σε ομαδικό άθλημα, με την πρώτη να αντιστοιχεί στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών, που έφτασε στη δεύτερη θέση στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004. Η αρχική παρουσία της ομάδας έδειξε ότι οι “γιοι του Ποσειδώνα” όπως τους αποκαλούν διεκδικούν σοβαρά το χρυσό, όμως προδόθηκαν από το στοιχείο που τους ανέδειξε στους φετινούς αγώνες, δηλαδή την άμυνα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι