Αυτή είναι η 23χρονη στρατιωτικός που σκοτώθηκε στη συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο (φωτο, βίντεο))

Αυτή είναι η 23χρονη στρατιωτικός που σκοτώθηκε στη συντριβή ελικοπτέρου στο Ιόνιο (φωτο, βίντεο))

Η στρατιωτικός Αμπιγκέιλ Κάουμπρόου ήταν ένα από τα έξι μέλη του πληρώματος, στο ελικόπτερο που κατέπεσε ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Μια 23χρονη κοπέλα είναι μέχρι στιγμής το μοναδικό αναγνωρισμένο θύμα της συντριβής του ελικοπτέρου του ΝΑΤΟ στη Μεσόγειο, ανοιχτά της Κεφαλονιάς, ενώ ακόμα πέντε μέλη του αγνοούνται.

«Είμαι συντετριμμένος. Έχασα την μεγαλύτερη κόρη μου, Αμπιγκέιλ Καουμπρόου στο ατύχημα που αφορούσε το ελικόπτερο Cyclone της φρεγάτας HMCS Fredericton. Δεν υπάρχουν λόγια. Με έκανες για πάντα περήφανο», ανέφερε σε ανάρτησή του ο πατέρας της 23χρονης.

Η Τάνια Κάουμπροου, η μητέρα της Άμπιγκεϊλ, έγραψε στο Facebook ότι η κόρη της σκοτώθηκε. «Η πανέμορφη κόρη μου ήταν σε στρατιωτικό δυστύχημα και απεβίωσε. Τίποτα δεν μπορεί να την αντικαταστήσει», ανέφερε.

Δείτε φωτογραφίες της 23χρονη και τις αναρτήσεις των γονιών της:

sintrivi-elikopterou.jpg
01
Η ανάρτηση της μητέρας της


Η 23χρονη, πριν από περίπου μία εβδομάδα, είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ένα βίντεο, όπου παίζει γκάιντα στη φρεγάτα Fredericton, για να τιμήσει τα θύματα ενός μαζικού πυροβολισμού στις 18 και 19 Απριλίου στην Νέα Σκωτία.

Δείτε την τελευταία ανάρτησή της:

https://www.facebook.com/1703487947/videos/10207530747022477/

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι