Brexit: Ασαφές το πότε θα ολοκληρωθούν οι συνομιλίες με ΕΕ

Brexit: Ασαφές το πότε θα ολοκληρωθούν οι συνομιλίες με ΕΕ

Περίπου το 95% της συμφωνίας του Brexit έχει επιτευχθεί αλλά το υπόλοιπο 5% είναι δύσκολο και άρα είναι ασαφές το πότε θα ολοκληρωθούν οι συνομιλίες, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ στο Reuters.

«Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή την ερώτηση διότι είναι μια διαπραγμάτευση, υπάρχουν δύο πλευρές σε μία διαπραγμάτευση. Δεν έχουμε ακόμα μια λύση», δήλωσε ο Χαντ στο Reuters στο Ριάντ.

«Νομίζω και ότι οι δύο πλευρές βρίσκουν ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουν συμφωνηθεί τόσα πολλά», δήλωσε. «Έχει χρησιμοποιηθεί το ποσοστό 95% και αυτό είναι μάλλον ακριβές. Το 5%, ωστόσο, είναι ένα δύσκολο 5% άρα δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι δυνατόν να ολοκληρώσουμε αυτές τις διαπραγματεύσεις».

«Παραμένω πεπεισμένος ότι είναι δυνατή μια λύση αλλά αυτή είναι η τελική κρίσιμη περίοδος», δήλωσε ο Χαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version