Χαριστική βολή στη διασκέδαση – Μετά τον αντικαπνιστικό έρχεται ο νέος “Παπαθεμελής”

Χαριστική βολή στη διασκέδαση – Μετά τον αντικαπνιστικό έρχεται ο νέος “Παπαθεμελής”

Ανάστατοι είναι οι ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ και ρεστοράν, καθώς μετά τον αντικαπνιστικό νόμο έρχεται ο νέος “Παπαθεμελής” για να δώσει τη χαριστική βολή στον κλάδο. Οι νέες αλλαγές στον ποινικό κώδικα φέρνουν στο μυαλό τις ρυθμίσεις, αλλά και τις επικές διαμαρτυρίες που είχε προκαλέσει, τον Φεβρουάριος 1994, ο τότε υπουργός με τον νόμο που απαγόρευε στα νυχτερινά μαγαζιά να λειτουργούν μετά τις 2.00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η παραβίαση του ωραρίου της μουσικής τις ώρες κοινής ησυχίας, δηλαδή από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 μμ, καθώς και η συνέχιση της πέραν του ωραρίου, εκτός αν έχει δοθεί παράταση από τον Δήμο, αλλά και οι φωνές των θαμώνων που μέχρι τώρα ήταν πταίσματα θα είναι πλέον πλημμελήματα.

Αυτό σημαίνει ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού εάν είναι παρών κατά την διάρκεια που σημειώνεται η παράβαση συλλαμβάνεται για να περάσει αυτόφωρο.

Σε περίπτωση που ο αρμόδιος Δήμος δεν έχει δώσει παράταση ωραρίου για την μουσική τα μαγαζιά θα πρέπει να σταματούν να παίζουν μουσική στις δέκα το βράδυ τον χειμώνα και στις έντεκα το καλοκαίρι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι