ΔΕΕΜ–ΟΜΟΝΟΙΑ: Ιστορική μέρα για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό
01/05/2025
Ιστορική μέρα για τον Βορειοηπειρώτικο Ελληνισμό αποτελεί η Τετάρτη 30 Απριλίου 2025. Στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπειών των κόμματων Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΚΕΑΔ) και Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον (ΕΕΜΜ-MEGA).
Με γνώμονα τα συμφέροντα του τόπου μας οι δύο αντιπροσωπείες αποφάσισαν τη χάραξη κοινής πορείας στα πλαίσια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την άμεση και μελλοντική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων.
Οι αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων αποφάσισαν τη συγκρότηση μικτής επιτροπής δράσης και συντονισμού με στόχο τη συμμετοχικότητα και την αγωνιστικότητα παντού όπου υπάρχουν οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες με την άμεση εκλογική παρουσία τους μέσω της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Οι πρόεδροι των κομμάτων κ Βαγγέλης Ντούλες και κ. Λευτέρης Νίκας και ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Βασίλης Κάγιος υπέγραψαν κοινό μνημόνιο συνεργασίας.