Δεύτερο θύμα πυρκαγιάς μέσα σε δύο ώρες

Δεύτερο θύμα πυρκαγιάς μέσα σε δύο ώρες

Δύο τα θύματα πυρκαγιάς μέσα σε 2 ώρες -στην  προσπάθειά τους να ζεσταθούν.

Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Ιστιαία Ευβοίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 8.22 το πρωί σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ιστιαία.

Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν στο σαλόνι του διαμερίσματος νεκρή μια γυναίκα περίπου 80-85 ετών. Στο σημείο επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Υπενθυμιζεται ότι σήμερα τις 7:30 το πρωί βρέθηκε άνδρας χωρίς αισθήσεις του από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι Αττικής. Ο άνδρας βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο, όπου ήταν και η εστία της πυρκαγιάς -μικρής έκτασης κι αυτή, όπως του συμβάντος της Ευβοίας. Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια των χειμερινών μηνών, αρχής γενομένης συνήθως από την Βόρειο Ελλάδα και ορεινές περιοχές, χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος την ημέρα στην προσπάθειά του να ζεσταθεί με κάποιο μέσο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι