VIDEO

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου

Δείτε live: Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου
ÓôñáôéùôéêÜ áãÞìáôá ðáñåëáýíïõí ìðñïóôÜ áðü ôç ÂïõëÞ, êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò óôñáôéùôéêÞò ðáñÝëáóçò ãéá ôïí åïñôáóìü ôçò åèíéêÞò åðåôåßïõ ôçò 25çò Ìáñôßïõ 1821, óôï Óýíôáãìá, ÁèÞíá, ÄåõôÝñá 25 Ìáñôßïõ 2024. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÉÙÑÃÏÓ ÂÉÔÓÁÑÁÓ

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Με βάση το πρόγραμμα του εορτασμού για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα στις 10:55 έγινε η κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στις 11:00 ξεκίνησε η παρέλαση τμημάτων ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας. H παρέλαση ξεκίνησε με την Φιλαρμονική «Νικόλαος Μάντζαρος» από την Κέρκυρα που ήρθε στην Αθήνα με πρόσκληση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια.

Σημειώνεται ότι το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ενώ τροποποιήσεις έχουν γίνει και στα δρομολόγια των ΜΜΕ.

Το απόγευμα, στις 18:42 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποστολή της εθνικής σημαίας στην Ακρόπολη και παράλληλα ρίψη 21 βολών χαιρετισμού από τον Λυκαβηττό.

Δείτε live από το Livemedia την παρέλαση στην Αθήνα

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι