Δεκαπέντε εργάτες νεκροί από φωτιά στην Κωνσταντινούπολη

Δεκαπέντε εργάτες νεκροί από φωτιά στην Κωνσταντινούπολη

Νεότερος απολογισμός για τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο 16 ορόφων κατά τις εργασίες ανακαίνισής του στην περιοχή Μπεσίκτασι της Κωνσταντινουπόλεως, ανεβάζει  τον αριθμό των νεκρών σε 15 και των τραυματιών σε 7, εκ των οποίων οι τέσσερις ανακοινώθηκε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Νωρίτερα οι ανακοινώσεις έκαναν λόγο αρχικά για πέντε νεκρούς και μετά για επτά. Επίσης δεν ανέφεραν αν επρόκειτο για εργαζόμενους ή για άτομα που έτυχε να βρίσκονται σε έναν από τους 16 ορόφους του κτιρίου. Τώρα οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι όλοι οι νεκροί, ήταν εργάτες που απασχολούνταν στις εργασίες ανακαίνισης.

Η φωτιά, που ξέσπασε στη 1:00 το μεσημέρι, αποδίδεται σε έκρηξη που σημειώθηκε στη διάρκεια των εργασιών, στον τελευταίο όροφο. Μεταδόθηκε σε όλους τους ορόφους όπως και οι καπνοί. Δεν γνωρίζουμε πόσοι σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη, πόσοι υπέκυψαν από ασφυξία καθώς εγκλωβίστηκαν και πόσοι είχαν μαρτυρικό θάνατο, αν κάηκαν διατηρώντας τις αισθήσεις τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι